preskoči na sadržaj

Osnovna škola Viktorovac Sisak

Login
 

 

Nastava na daljinu

 

 

Digitalni školski list

Učenička zadruga

Učimo njemački jezik

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Posjetili smo Crveni križ Zagreb
Autor: Dijana Marić, 26. 4. 2022.

Dana 25. travnja 2022. god. učenici polaznici Građanskog odgoja i obrazovanja posjetili su Hrvatski Crveni križ Zagreb. U suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja sudjelovali smo u Programu interdisciplinarne terenske nastave u Edukacijskom centru Hrvatskog Crvenog križa u Zagrebu.

U sklopu Edukacijskog centra obišli smo multimedijski, interaktivni edukativno-izložbeni prostor.  Pogledali smo kratki dokumentarni film o svjetskoj povijesti i djelovanju Crvenog križa. Učenicima je omogućeno da kao subjekti procesa učenja aktivno i praktično steknu znanja, vještine, vrijednosti i stavove u području zdravlja i održivog razvoja.

Aktivno smo sudjelovali u radionici "Prva pomoć spašava život" gdje su iskustveno doživjeli na edukacijskim lutkama masažu srca, umjetno disanje i postavljanje unesrećenog u pravilan položaj.

Učenici su kroz igru, predavanje, radionicu i iskustveni doživljaj poučeni vrijednostima dostojnih čovjeka, toleranciji, solidarnosti, poštivanju vrijednosti nacionalne kulture i poštivanju vrijednosti drugih kultura i naroda.

Fotografije u prilogu!

Nikolina Strugačevac Bizjak, učiteljica


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju