preskoči na sadržaj

Osnovna škola Viktorovac Sisak

Login
 

 

Nastava na daljinu

 

 

Digitalni školski list

Učenička zadruga

Učimo njemački jezik

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Završna konferencija "Moj svijet hrane budućnosti"
Autor: Dijana Marić, 9. 6. 2022.

Završna konferencija "Moj svijet hrane budućnosti" održana je 6. lipnja 2022. u konferencijskoj dvorani SŠ Viktorovac u nazočnosti predstavnika svih razreda predmetne nastave, razrednika i učitelja, voditeljice Projekta Ane Knežević, Pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, sport, branitelje i civilno društvo Grada Siska Gorana Grgurača, predstavnika tvrtke partnera Red Fork, predstavnika studenata Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Probion, predstavnice Udruge Đeram iz Petrinje Katarine Perković, voditeljica radionica Zdenke Kocmur i Jasminke Luketić Domitrović i ravnateljice OŠ Viktorovac.

Projekt se provodio u školi od veljače do lipnja kroz 12 interaktvnih radionica sa učenicima od 5. do 8. razreda. Svaka radionica je imala edukativni dio na zadanu temu kroz prezentaciju, a nakon toga su učenici uz pomoć studenata odrađivali vježbe kroz koje su trebali primijeniti znanje koje su dobili u prezentaciji. Poslije svake radionice učenici su anonimno ispunjavali upitnike, te su analizom odgovora odabrana tri najbolja razredna odjela u znanju i dodijeljeni su im pehari kao priznanja te plakati koji će biti postavljeni u učionicama. 

Nakon konferencije je održan Okrugli stol na istu temu s nositeljima i voditeljima Projekta te je zaključeno da se tema može implementirati u nastavu Građanskog odgoja i obrazovanja. 

Fotografije u prilogu!


 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju